»blog »välkommen @johannestankar

Att skapa arbetstillfällen

Mjukvaruskapande har följt med mig ända sedan pappa tillfälligt tog hem en dator ifrån jobbet och jag fick chans att titta på när min storebror programmerade. Under gymnasiet lärde jag mig att sätta detta skapande i sammanhang som också leder till affärsnytta.

Resan fortsatte och för några år sedan var jag med och startade igång ett helt nytt teknikföretag. Och i förra veckan skrev jag för första gången under ett anställningsavtal som arbetsgivare. Det känns som ett stort steg och ett ytterligare kliv framåt i min personliga utveckling. Samtidigt ett privilegium, att få skänka en annan människa plats för kreativitet, prestation, samvaro och försörjning. Att för andra få skapa den typ av sammanhang som jag själv tagit del av och som lett mig dit där jag är idag.

Någonstans ser jag detta som förlängningen av långsiktiga positiva kundrelationer. Tack vare goda kundrelationer uppstår möjligheten att anställa. Men det ger också en stark synergi tillbaka, eftersom glada anställda leder till fler positiva kundrelationer.

Jag är glad och stolt för att ha nått hit. Och jag hoppas att det inte dröjer lång tid tills jag får skriva under nästa anställningsavtal.

18 October 2014